Tanjiri
SET TANJIRA
Potreban Vam je

set tanjira

za ručavanje za trpezariju u kući ili setovi tanjira za restorane, hotele, menze, vrtiće, ketering usluge ili picerije, želite da nabavite komplet tanjira za poklon pri useljenju u novi stan ili za venčanje, odabir i nabavka je laka na Tanjiri.rs
Standarno u ponudi je

set tanjira za 6 osoba

ili za 12 osoba i set tanjira od kobalta koji se mogu nabaviti kao komplet ili tanjiri na komad, sa ili bez činija za salatu i velike činije za supu.

Set tanjira od Arkopala

i

Luminarc set tanjira

, komplet kojeg čini Češki porcelan ili set tanjira za jelo generalno, crni i beli komplet tanjira sa cvetnom ili modernom šarom, kao i

keramički set tanjira

, čine samo deo ponude na Tanjiri.rs

Setovi za ručavanje Arcoroc, Luminarc, Arcopal i Bohemia najbolji Češki

porcelanski set tanjira

, čine jedan mali deo asortimana posuđa i kuhinjskog pribora koji se nudi za isporuku ONLINE
ArtikliSet Tanjira

Artikli
Ponudu tokom cele godine obuhvataju Luminarc setovi tanjira i Arkopal komplet tanjira, oba od kaljenog stakla, gde drugi čine komadni tanjiri od Arkopala, sa ili bez velike činije za supu. Raspoloživ je i set tanjira firme Arcoroc. Ovi setovi tanjira za ručavanje važe da se u Srbiji najviše koriste privatno kod kuće i za restorane domaće kuhinje, hotele ili kao pizza tanjiri, odnosno tanjiri za pizzu. Zbog svoje rezistentnosti na lom, ovi tanjiri su praktični za razne manifestacije na otvorenom i zatvorenom prostoru širom Srbije i gradova kao Beograd, Pančevo, Čačak, Šabac, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Zrenjanin i drugih mesta.

Keramički tanjiri se također nude kao ekonomični set tanjira za jelo, koji predstavlja jeftino rešenje za široku primenu, gde se među ostalim namenama koriste i kao tanjiri za restorane, set tanjira za menzu sa samoposluživanjem ili za velike manifestacije ili tradicionalnu grčku igru.

Set tanjira od kobalta koje čine porcelanski tanjiri Bohemia, brenda koji predstavlja Češki porcelan sa najlepšom glazurom, su isto deo ponude. Češki setovi tanjira za ručavanje se proizvode sa raznim modernim šarama, dok simbol tradicije i luksuza i dalje predstavlja porcelanski set tanjira od kobalta sa belom osnovom i cvetnim dezenom plave boje.
Setovi Tanjira
Setovi tanjira od Arkopala kao i set za ručavanje od kaljenog stakla Luminarc prilikom uobičajenog korišćenja pružaju postojanost, dugi vek trajanja i rezistentnost na krnjenje delova tanjira i lom delova seta. Ali se mogu slomiti pri izuzetno nepažljivoj upotrebi.

Firme Arcoroc, Arkopal, Ikea i Luminarc važe za najveće na svetu koje proizvode posuđe i tanjire od kaljenog ili nelomljivog stakla, koji se mogu nabaviti kao komadni tanjiri ili set tanjira. Njihovi tanjiri se koriste u gradovima kao Beograd, Novi Sad, Niš i širom Srbije, kako u domaćinstvima, tako i u ugostiteljskim objektima i hotelima.

Set tanjira Luminarc, Arkopal, Ikea, Arcoroc i svaki drugi servis za ručavanje od obojenog stakla omogućava pranje u sudoperi i u mašini za pranje posuđa, kao i zagrevanje i kuvanje hrane u šporetu, rerni i pizza peći. Navedeno važi za restorane, hotele, domaćinstva i svako drugo mesto primene tanjira. Moguće je i stavljati tanjire jedan na drugi, bez bojazni da će set tanjira biti ogreban ili okrnjen.

Setovi tanjira od Arkopala i tanjiri Luminarc u setu za 6 osoba ili 12 osoba se nude u različitim bojama i sa različitim šarama. Prave se kao beli i crni kompleti za jelo, okrugli ili kvadratni setovi tanjira i kao ovalni setovi za ručavanje.
Set Tanjira od Arkopala
Setovi Tanjira za 12 osoba
Set Tanjira Luminarc
Set Tanjira za 6 osoba
Setovi Tanjira za Picu
Setovi Tanjira za Picu
Set Tanjira Arkopal
Set Tanjira Arkopal
Bohemia Porcelanski Set Tanjira
Porcelanski set tanjira, odnosno Bohemia servisi za ručavanje od porcelana, je na glasu kao najbolji Češki porcelan za fine dining ručak ili večeru. Set tanjira od porcelana sa snežno belom osnovom i dezenima modernog ili klasičnog izgleda.

Setovi tanjira od kobalta sa belom osnovnom je neizostavno posuđe za fine dining restorane, premium hotele i rezidencije ambasadora i kraljevskih porodica, u kojima se služi obed u više gangova.

Češki porcelanski setovi tanjira se isporučuju kao klasičan servis za ručavanje kog čine plitki, duboki i dezertni tanjiri od kobalta za 6 osoba ili 12 osoba. Set tanjira Bohemia sa belom osnovom od porcelana odaje eleganciju i za ručak kod kuće, posebne i svečane prilike, svadbe, proslave, krštenja i drugo.
Tanjiri od Kobalta
Tanjiri Porcelanski
Servisi za ručavanje
Setovi tanjira od porcelana
Keramički set tanjira je posuđe na prvom mestu za restorane domaće kuhinje, menze sa samoposluživanjem i pizza restorane u kojima se koriste veliki tanjiri za picu i duboki tanjiri za špagete , kao i za domaćinstva gde je u jeftina cena za svakodnevno posuđe od velikog značaja. Tako na primer, tanjiri Metalac ili Ikea se mogu nabaviti kao set tanjira za 6 osoba ili 12 osoba ili kao tanjiri na komad po veoma niskoj ceni.

Jeftini keramički setovi tanjira su dugotrajni, modernog dizajna i prave se kao beli, crni i setovi u svim drugim bojama. Lako se proizvode, sirovine su jeftine i široko dostupne, a tehnologija izrade je na savremenom nivou dvadesetprvog veka. Glazura keramičkih tanjira je posebno otporna na oštre predmete, kao što su noženi, viljuške i slično.

U svetu se najčešće koristi posuđe od keramike i suštinski je u upotrebi u svakoj kući, restoranu gotovih jela, studenskoj menzi i hotelu.
Tanjiri od keramike
Tanjiri Keramički
Tanjiri za pastu
Set tanjira od inoxa napravljenog od nerđajućeg čelika ili prohroma, kao što je posuđe Metalac ili bilo koji drugi proizvođač, je glavni set tanjira za restorane domaće kuhinje, hotele, menze, državne i privatne predškolske ustanove i škole sa dnevnim boravkom, gde je neophodno da tanjiri budu postojani i otporni na lom.

Inox tanjiri za jelo su zgodni kod služenja izuzetno masne i začinjene hrane, kao što su ovali za roštilj, ovali za pečenje, a sve zbog jednostavnog pranja, uklanjanja masnoće i delova hrane koja zahteva da se koristi čelična žica za pranje sudova. Ovali od inoxa Metalac, Ikea i svako drugo posuđe od nerđajućeg čelika, odnosno prohroma, se može slobodno koristiti za služenje brze, tvrde (meso sa kostima) i krvave hrane (krvavi stek ili tartar biftek), bez opasnosti od nastanka oštećenja i fleka.

Setovi tanjira od inoxa za hotele, pečenjare i domaćinstva se mogu nabaviti u sjajnoj ili mat izvedbi, kao set tanjira za 6 osoba ili 12 osoba, dok se na komad isporučuju činije za supu i salate, ovali za posluživanje od inoxa, tacne za tortu ili tanjiri za kolače.
Inox setovi tanjira za hotele, restorane domaće hrane i menze sa samoposluživanjem i tanjiri za ugostiteljstvo uopšte se mogu naručiti mobilnim telefonom ili preko online prodavnice iz svih gradova Serbije kao što su grad Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Šabac i drugi.

Pozovite telefonom ili kupite preko računara na Tanjiri.rs
Inox setovi za ručavanje
Tanjiri Inox
Setovi Tanjira od Inoxa

Tanjiri Beograd
Free Web Hosting